Referenciák

Bemutatkozás

Cégünknél 1996-ban alakult a gyakorlati szakképzés. Az első években 10-20 fő közötti tanulóval, 3 építőipari szakmában végeztünk gyakorlati oktatást. 2000 év elejétől ez a létszám 30-50 fő közé növekedett,kiegészült még a lakatos és ács tanulók képzésével.

Ebben az időszakban kötöttünk hosszú távú megállapodást a NSZFI-vel, hogy tanulószerződés keretében tudjuk tovább a feladatainkat ellátni.

Kecskeméten szintén ebben az időszakban indult el a hátrányos helyzetű sérült gyerekek szakképzése. Attól az időszaktól Kecskeméten és környékén egyedül vállalatunk képezi három szakmában ezeket a hátrányos helyzetű tanulókat.

A kezdetektől Kecskemét-Kadafalva Tövis u 10-18 sz. telephelyen végezzük a gyerekek tanműhelyi képzését, és ahogy éretté, szakmailag felkészültebbekké vállnak, a vállalkozásunk által vállalt építőipari kivitelezéseknél már produktív munkába próbáljuk őket bevonni. És a szakma szeretetét, tiszteletét számukra megismertetni.

Az eltelt időszakban sok kisebb nagyobb beruházást vállaltunk fel és végeztünk el szakember gárdánkkal,tanulóinkkal közösen.

 

EU pályázat